0,00 (0 items)

No products in the cart.

 0,00 (0 items)

No products in the cart.

ABOUT

De Zaanstreek heeft een rijke geschiedenis omtrent Zeep. Dat laten we ook zien in onze Zeepziederij en kleine museum op de Zaanse Schans. Daar hebben we ook drie super Vegan zeep ontwikkeld:  Zepen die je kunt gebruiken voor heel je lichaam.

De dromer, de genieter en de denker.

Terug naar de natuurlijke eerlijke basis met een stevig fundament van echt Lokaal  bewerkte Zaanse grondstof Cacaoboter. En Cacao van het Cacaolap. Wat ook een van de belangrijke grondstoffen is van onze Vegan zepen omdat het is gebleken dat het hele goede eigenschappen bevat voor de huid. Echt verwennerij je huid wordt er zijdezacht van en wordt gevoed door mineralen en vitamines. 

Doordat alle zepen natuurlijke grondstoffen bevatten zijn deze geschikt in de basis voor alle huidtype. Elke met zijn eigen persoonlijke eigenschappen door bloemen oliën, kleuren en geuren. Omdat we de Cold process methode toepassen om de zeep te maken behouden de natuurlijke ingrediënten hun werking. Hierdoor moeten de zepen wel 6 weken rijpen in de Zeepziederij. Voordat deze de juiste hardheid en werking voor de huid bieden.

Hygiëne is één van de belangrijkste dingen voor een gezond leven en daar hoort ook je lichaam wassen met zeep bij. Zepen verwijderen ook virussen en bacteriën van je huid. Onze zepen zorgen hier ook voor, maar zorgen tegelijkertijd dat je eigen vochtbalans niet verstoord wordt. Zodat je huid heerlijk zacht blijft en niet uitdroogt. Omdat ze alleen maar puur natuurlijke ingrediënten bevatten.